اگر بعد خرید اشتراک کاربری شما فعال نشد در پنل کاربری تیکت بزنید

لوگو مدرسه یوتیوب
مدرسه یوتیوب رامون طالع
اشتراک 1 ماهه مدرسه یوتیوب
199/000 تومان

انتخاب و ادامه

اشتراک 3 ماهه مدرسه یوتیوب
499/000 تومان

انتخاب و ادامه

اشتراک 6 ماهه مدرسه یوتیوب
799/000 تومان

انتخاب و ادامه

ترافیک اینترنت بصورت نیم بها, روی  تمام اپراتور ها

بیش از 20 ساعت محتوا آموزشی

امکان گرفتن مشاوره رایگان در زمان به درآمد رسیدن کانال

طول کلاس
0
دقیقه
سطح کلاس

دسترسی به کلاس
ویژه اعضا مدرسه
گروه بندی
آموزش سئو
مدرس این کلاس
رامون طالع

چند ماه به تلاشت ادامه بده

مطمئن باش ساخت یک بیزنس درآمد دلاری مطمئن
ارزش این همه تلاش رو داره

از ماه اول محتوا بسازید

بهتره محتوا رو تو گروه تعاملی مدرسه با دانشجوهای دیگه
به اشتراک بذارید و نظرشون رو بخوایید

سه ماه هر روز یاد بگیر

امروز موفقیت تو پلتفرم یوتیوب نیاز به یادگیری
فنون مختلفی داره، شما باید سخت یاد بگیرید

اگه درباره کسب درآمد دلاری از یوتیوب نیاز به راهنمایی داری میتونی از خدمات مشاوره یوتیوب استفاده کنی

آموزش سئو یوتیوب بررسی 4 فاکتور منبع ترافیک

آموزش سئو یوتیوب منیع ترافیک

آموزش سئو یوتیوب به بهینه‌ سازی ویدئوها و کانال‌های یوتیوب شما با هدف افزایش ترافیک یا بازدید هستش. در واقع آموزش سئو یوتیوب شامل مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و استراتژی‌های مختلفه که می‌تونید اونها رو به کار بگیرید تا تو نتایج سرچ یوتیوب شرایط بهتری داشته باشید و بیشترین بازدید رو بگیرید. امروز در مدرسه یوتیوب به بررسی 4 فاکتور منبع ترافیک در یویتوب میپردازیم.

لیست مهم‌ترین عوامل سئو یوتیوب

لیست عوامل سئو یوتیوب

عنوان ویدئو (Video Title): عنوان ویدئو باید جذاب و متناسب با محتوای ویدئو باشه. همچنین، کلمات کلیدی مهم برای موضوع ویدئو باید در عنوان ویدئو حاضر باشن.

توضیحات ویدئو (Video Description): توضیحات ویدئو باید کامل و مفصل باشه. در این قسمت میشه به توضیحات مربوط به محتوا، لینک‌ها به منابع دیگر، و کلمات کلیدی مرتبط با ویدئو پرداخت.

برچسب‌های ویدئو (Video Tags): برچسب‌ها کلمات کلیدی مرتبط با ویدئو هستند و به یوتیوب کمک می‌کنن تا از موضوع و محتوای ویدئو شناخت داشته باشه.

کاور ویدیو (Video Thumbnail): کاور یا تامبنیل ویدیو باید جذاب و جلب‌ توجه کننده باشه. این تصویر باید افراد رو ترغیب به کلیک روی ویدئو کنه.

کیفیت ویدئو ( Content Quality ): ویدئوهای با کیفیت بالا تو یوتیوب جلب توجه بیشتری میکنند. اطمینان حاصل کنید که ویدیوهای شما با کیفیت مناسبی ضبط و آپلود میشن.

تعامل با مخاطبان: پاسخگویی به نظرات و ایجاد تعامل با مخاطبان می‌تونه به بهبود رتبه ویدئوهای شما تو یوتیوب کمک کنه.

تحقیق و نظارت بر عملکرد: استفاده از ابزارهای تحلیلی یوتیوب برای نظارت بر عملکرد ویدیوها و تطبیق اونها با استراتژی سئو بسیار مهمه. این اطلاعات به شما کمک می‌کنه تا تغییرات لازم رو اعمال کنید. تو این جلسه دقیقا قصد داریم در خصوص تحقیق و نظارت بر عملکرد سئو صحبت کنیم و با یکی از مهمترین المان ها یعنی ترافیک سورس یا منبع ترافیک آشنا بشیم

این رو در نظر بگیرید که سئو یوتیوب یک پروسه مداومِ و نیازمند تلاش و صبر زیاد. با اعمال این تکنیک‌ها و تست‌های مختلف، شما می‌توانید بهبود رتبه تو ویدئوها و کانال یوتیوبی خودتون داشته باشید و مخاطبان بیشتری رو جذب کنید.

منظور از منبع ترافیک در آموزش سئو یوتیوب

منبع ترافیک در سئو یوتیوب

منبع ترافیک در یوتیوب به مکان‌ها یا منابعی اشاره داره که باعث می‌شن مخاطبا به ویدئوهای شما دسترسی پیدا کنه. شناخت منابع ترافیک برای سئو یوتیوب بسیار مهم هستش، چون به شما اجازه می‌دهد بفهمید که مخاطبان شما از کجا می‌آد و کدوم روش‌ برای جذب ترافیک بیشتر بهتر عمل می‌کنه. منبع‌های ترافیک تو یوتیوب عبارتند از:

جستجوهای یوتیوب (YouTube Search): اگر ویدئوی شما تو نتایج جستجوی یوتیوب برای کلمات کلیدی مرتبط با محتوای شما نمایش داده بشه، این به معنای این هستش که ترافیک از جستجوهای داخلی یوتیوب به شما رسیده. این رو در نظر بگیرید که برای بهبود جایگاه در نتایج جستجو، سئو یوتیوب بسیار مهم هستش.

صفحه‌ی نمایش ویدئو (YouTube Browse): این منبع ترافیک موقعی به وجود میاد که ویدئوهای شما تو صفحه‌ی خانه یا هوم پیج مخاطب نشون داده بشه. معمولاً  ویدئوها در بخش “ویدئوهای پیشنهادی” یا “ویدئوهای مشابه” در صفحه اصلی یوتیوب قرار می‌گیرن.

صفحه‌ی کانال (YouTube Channel Page): وقتی کسی  به صفحه‌ی کانال شما مراجعه کنه و ویدئوهای شما رو از اونجا ببینه، این به عنوان منبع ترافیک از صفحه‌ی کانال شما شناخته می‌شه.

لینک‌ها از سایت‌های خارجی: اگر ویدئوهای شما تو وب‌سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی دیگه  به اشتراک گذاشته شده و لینک ویدئوهای یوتیوب شما اونجا قرار داده شده، ممکنه ترافیک از این لینک‌ها ایجاد بشه. این منبع ترافیک خارج از یوتیوب، به شما کمک می‌کنه تا مخاطبین جدیدی جذب کنید.

چرا شناخت صحیح منبع ترافیک تو آموزش سئو انقدر مهم هستش

در بالا اشاره کردم که شناخت منابع ترافیک می‌تونه به شما کمک کنه تا استراتژی بازاریابی خودتون رو بهینه‌سازی کنید و به تلاش‌های خود تون رو برای جذب ترافیک بیشتر، جهت‌دهی بهتری بدید.

به زبان ساده منبع ترافیک قسمتی هستش که بصورت تفکیک شده ورودی بازدید ویدیو های ما رو نمایش میده و این آمار برای ما مهمه چون ما با فهمیدن این که مخاطبین کانال از چه منابعی وارد ویدیوها میشه میتونید استراتژی درست تری رو برای کانال در نظر بگیریم و بازدید خودمون رو افزایش بدیم.

آیا ترافیک سورس بازدید کانال من رو بیشتر میکنه؟

ترافیک سورس بصورت مستقیم تاثیری تو بازدید های شما نداره و اینطور نیست که مثلا با زدن فلان دکمه تو یوتیوب استودیو بازدید ها شروع به افزایش پیدا بکنن. اما همانطور که بارها اشاره شد با بررسی آمار منبع ترافیک ما میتونیم یک استراتژی صحیح رو برای کانال در نظر بگیریم و بازدید های کانال رو با تولید محتوا هدفمند افزایش بدیم.

آیا ترافیک سورس درآمد ما رو بیشتر میکنه؟

در واقع میشه گفت که شناخت دقیق منبع ترافیک روی بازدید کانال تاثیر غیر مستقیم داره و میتونه باعث افزایش بازدید بشه و افزایش بازدید یعنی افزایش درآمد.

پس با بررسی صحیح منبع ترافیک و انتخاب بهترین استراتژی شما میتونید درآمد کانال خودتون رو افزایش بدید و اگر به درآمد نرسیدید میتونید سرعت به درآمد رسیدن کانال رو چند برابر کنید

آیا منبع ترافیک همه کانال های یوتیوب یکسان هستن؟

نه، منبع ترافیک کانال ها با هم متفاوت هستن و یکسان نیستن. ترافیک سورس با توجه به موضوع کانال و موضوع ویدیو های منتشر شده تو اون کانال متفاوته حتی گاهی اوقات وایرال شدن یه ویدیو میتونه آمار ترافیک سورس رو به کل عوض کنه. تو آموزش تصویری این جلسه منبع ترافیک چند کانال مختلف بررسی میشه.

چطور به اطلاعات منبع ترافیک در یوتیوب استودیو دسترسی پیدا کنیم

برای دسترسی به اطلاعات منبع ترافیک در یوتیوب استودیو (YouTube Studio) به همراه کامپیوتر و موبایل، می‌تونید از روش‌های زیر استفاده کنید:

استفاده از کامپیوتر

ابتدا وارد حساب یوتیوب خودتون بشید: برای ورود به حساب یوتیوب خودتون، به آدرس https://www.youtube.com/ مراجعه کنید و وارد حساب کاربری خودتون بشید.

بعد ورود به یوتیوب استودیو: پس از ورود به حساب کاربری خود، روی تصویر پروفایل خودتون در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید  و سپس گزینه “YouTube Studio” رو انتخاب کنید.

نحوه دسترسی به اطلاعات منبع ترافیک: در داشبورد یوتیوب استودیو، در قسمت سمت چپ، منوی “آمار” (Analytics) رو انتخاب کنید.

در اینجا، شما به اطلاعات ترافیک و منابع اون دسترسی دارید. شما می‌تونید منبع‌های ترافیک مختلف رو بررسی کنید، از جمله جستجوی یوتیوب، صفحه‌ی نمایش ویدئو، صفحه‌ی کانال، لینک‌های خارجی و غیره.

استفاده از موبایل:

در ابتدا باز کردن اپلیکیشن یوتیوب: اگر اپلیکیشن یوتیوب رو نصب ندارید، ابتدا از پلی استور یا اپ استور نرم افزار یوتیوب استودیو رو نصب کنید.

بعد وارد حساب کاربری خود شوید: کافیست نرم افزار یوتیوب استودیو موبایل رو باز کنید و به حساب خودتون وصل بشید.

نحوه دسترسی به اطلاعات منبع ترافیک: وقتی به حساب خودتون متصول میشید کافیه  به منوی “آمار” (Analytics) برید.  اینجا می‌تونید اطلاعات منابع ترافیک و تحلیل‌های مربوط به ویدئو رو مشاهده کنید.

از این طریق میتونید به اطلاعات منابع ترافیک تو یوتیوب دسترسی پیدا کنید و بفهمید که مخاطب شما از کجا می‌آد و چطور ویدئوهای شما رو پیدا میکنه

مباحث این جلسه

تو آموزش این جلسه ما با 4 ویژگی مهم How viewers find یا ترافیک سورس آشنا میشیم، ویژگی هایی نظیر Browse Features, youtube search, suggested videos, Chanel pages. البته در ادامه آموزش Shorts feed هم بررسی میشه.

این ویژگی ها پایه آموزش سئو یوتیوب رو میسازند، و شما به عنوان یک تولید کننده محتوا باید شناخت کافی از سئو یوتیوب داشته باشید، شناخت سئو باعث میشه زودتر رشد کنید و زودتر به درآمد برسید، پیشنهاد میکنم این جلسه مهم رو به هیچ وجه از دست ندید

ایده یوتیوب زندگی روستایی

بررسی درآمد ایده یوتیوب زندگی روستایی

امروز در مدرسه یوتیوب به بررسی ایده یوتیوب زندگی روستایی میپردازیم. مزایا و معایب این ایده را با هم بررسی …

ایده یوتیوب استاپ موشن

بررسی درآمد ایده یوتیوب استاپ موشن

امروز در مدرسه یوتیوب به بررسی ایده یوتیوب استاپ موشن میپردازیم. درآمد این ایده و میزان محبوبیت و رقابت و …

کسب درآمد از یوتیوب با آموزش زبان

روش کسب درآمد از یوتیوب با آموزش زبان

امروز در مدرسه یوتیوب قرار است تا روش کسب درآمد از یوتیوب با آموزش زبان را بررسی کنیم. مزایا و …

دیدگاهتان را بنویسید