آخرین فرصت تهیه مدرسه یوتیوب با 50% تخفیف, فقط تا 4 فروردین فرصت دارید

آموزش استفاده از هوش مصنوعی گوگل بارد (Google Bard)

18 / 3.9
هوش مصنوعی گوگل

امروزه پلتفرم گوگل معروف ترین موتور جستجوگر دنیا شناخته میشه. مردم برای آگاهی از هر چیزی به گوگل مراجعه می کنن و انصافاً گوگل تا حالا برای پاسخ به پرسش های کاربران خیلی قدرتمند عمل کرده. البته موتورهای جستجوی قدرتمند دیگه ای هم هستن ولی انگار گوگل در زندگی جاری مردم حل شده. گوگل برای هر پرسش و جستجویی، بهترین ها رو معرفی میکنه و این سبب اَبر ترند شدن اون شده.

ترند شدن هوش مصنوعی در دنیای مجازی و سر و صدایی که این روزها “ChatGPT” بپا کرده، زنگ خطری شده برای کمپانی گوگل تا از قافله جا نمونه. نتیجه این شد که تیم “Google AI” خیلی سریع هوش مصنوعی گوگل رو با نام “Google Bard” به دنیا معرفی میکنه.

اجازه بدین ابتدای کار یکی از تفاوت های بزرگ “Google Bard” و “ChatGPT” رو بهتون توضیح بدم. تفاوت اصلی در سرعت پردازش این دو هوش مصنوعیه. در “ChatGPT” شما باید صبر کنین تا هوش مصنوعی براتون متن رو کلمه به کلمه تایپ کنه ولی در “Google Bard” طی چند ثانیه بصورت یکجا جواب آماده هست و به زبون خودمونی مثل “ChatGPT” آدمو پیر نمیکنه.

تاریخچه Google Bard

با ارائه یه تاریخچه کوتاه از این هوش مصنوعی کارمون رو شروع میکنیم. “Google Bard” یه هوش مصنوعی بر پایه متن هستش که توسط Google AI ایجاد شده. این هوش مصنوعی در سال 2022 معرفی شد و هنوز هم در حال توسعه هستش. البته توسعه “Google Bard” از سال 2017 شروع شده.

جالبه بدونین که این پروژه قبلا به اسم “LaMDA” شناخته میشد. “LaMDA” با استفاده از منابع مختلفی مثل کد های گیت هاب و کتاب ها، مقالات، وب سایت ها و … آموزش دیده.

“LaMDA” میتونه متن تولید کنه، ترجمه کنه و به سوالات شما پاسخ بده. میتونه متن رو در سبک های مختلف تولید کنه، از جمله شعر، کد، اسکریپت، قطعات موسیقی، ایمیل، نامه و غیره. همچنین میتونه خلاصه ای از موضوعات مختلف رو ارائه کنه. در نهایت پروژه “LaMDA” در سال 2022 با نام “Google Bard” در دسترس عموم قرار گرفت.

آموزش استفاده از هوش مصنوعی گوگل

برای استفاده از “Google Bard” شما باید وارد سایت رسمی این هوش مصنوعی به آدرس bard.google.com بشین. در صورتی که بعد از ورود به این لینک با ارور 403 رو به رو شدین و سایت لود نشد، نیازه که آی پی خودتون رو تغییر بدین.

اگه به اکانت گوگل خودتون لاگین نباشین، در ابتدا با این صفحه رو به رو میشین و باید روی Sign in کلیک کنین و بعد وارد اکانت گوگل خودتون بشین. اگه اکانت ندارید میتونین از آموزش ساخت جیمیل استفاده کنین.

صفحه لاگین به Google Bard

درصورتی که با صفحه زیر رو به رو شدین باید روی “Try Bard” کلیک کنین و اگه این صفحه براتون باز نشد مجدداً باید آی پی خودتون رو تغییر بدین. شاید “Google Bard” در کشوری که توسط آی پی شما شناخته میشه فعال نیست.

صفحه ورود به Google Bard

در مرحله بعدی پیام “Terms and privacy” براتون نمایش داده میشه که گوگل از شما میخواد تا قوانینش رو تایید کنین. شما باید روی More کلیک کنین. این کار را باید برای چند بار انجام بدین تا دکمه “More” با “I agree” جایگزین بشه. در نهایت بعد از نمایش “I agree” روی اون کلیک کنین.

صفحه قوانین Google Bard

در این مرحله یه باکس متنی نمایش داده میشه که برای حذف کردنش میتونین روی Continue کلیک کنین.

صفحه خطار Google Bard

خب؛ تبریک میگم! صفحه “Google Bard” برای شما باز شده و شما الان میتونین از هوش مصنوعی “Google Bard” استفاده کنین.

صفحه استفاده از Google Bard

البته به این نکته توجه کنین که این نسخه آزمایشی “Google Bard” هستش و گوگل هنوز در حال توسعه “Google Bard” هست. به همین دلیل ممکنه جواب هایی که از “Google Bard” دریافت میکنین بطور کامل نادرست یا قسمتی از اون نادرست باشد و یا پاسخ ارائه شده کامل نباشه.

دقت کنین که هوش مصنوعی گوگل، زبان فارسی را هم ساپورت میکنه و میتونین باهاش فارسی صحبت کنین.

آپدیت ها و قابلیت های جدید هوش مصنوعی گوگل Bard

به تازگی قابلیت دیدن لینک ها به بارد اضافه شده شما میتونید لینک یه صفحه وب رو به بارد بدید تا اون لینک رو باز کنه و بر اساس اون بهتون جواب بده. برای مثال میتونید لینک یه مقاله داخل وب رو بهش بدید و بگید نکات مهم این مقاله رو براتون بنویسه یا اون رو خلاصه کنه.

قابلیت بعدی خوندن ویدیو های یوتیوب هست از حالا به بعد بارد میتونه لینک ویدیو یوتیوبی که بهش دادید رو بخونه و بره ویدیو رو ببینه و شما میتونید درباره اون ویدیو ازش سوال بپرسید. برای استفاده از این قابلیت حتما از قسمت extensions باید youtube رو فعال کنید.

الان بارد میتونه براتون جدول درست کنه برای مثال شما میتونید اسم دو تا محصول مختلف رو بهش بگید و بگید مزایا و معایب این محصولات رو در قالب جدول با هم مقایسه کنه. یا مثلا میتونید یه سری دیتا بهش بدید تا اونها رو به جدول تبدیل کنه.

قابلیت بعدی که اضافه شده ساخت نموداره! الان بارد میتونه در جواب سوال شما نمودار ایجاد کنه مثلا میتونید ازش درخواست کنید که پر بازدید ترین شبکه های اجتماعی دنیا رو در قالب نمودار بهم بده.

از الان به بعد بارد میتونه در پاسخ به سوالات شما از تصویر استفاده کنه و تصاویر مختلف رو در متن قرار بده. همچنین شما اجازه دارید تصویری که شامل چهره انسان نباشه رو برای درک عمیق تر سوال به بارد ارسال کنید.

بارد الان دیگه میتونه ایمیل های شما رو بخونه و شما میتونید مثلا ازش درخواست کنید که 5 ایمیل اخیر من رو خلاصه کن و بهم بده. البته برای این کار باید با همون ایمیل بهش لاگین کرده باشید و نمیتونید ازش درخواست کنید ایمیل های بقیه رو بخونه.

بارد میتونه همزمان داخل 2 چت مختلف بهتون جواب بده. شما داخل هر چت یه پیام میتونید بفرستید و تا جواب پیام اول ساخته نشده نمیتونید پیام دوم رو بفرستید. ولی میتونید در 2 چت مختلف 2 دستور رو بفرستید مثلا سوال اول رو در چت اول بفرستید و سریعا وارد چت دوم بشید و سوال دوم رو بپرسید.

مزیت های استفاده از هوش مصنوعی گوگل

مزیت های استفاده از Google Bard

در ادامه بعضی از مزیت های استفاده از هوش مصنوعی گوگل رو بهتون معرفی میکنم، تا بتونین از این مزیت ها برای استفاده از این هوش مصنوعی ایده بگیرین و اون رو با سایر رقبای خودش مقایسه کنین.

  • رایگان
  • خلاقانه
  • مفید و جامع
  • انعطاف پذیر
  • در حال توسعه
  • سرعت بالا در ارسال پاسخ ها
  • قابل استفاده در هر دستگاهی
  • قابلیت یادگیری و پیشرفت
  • قابلیت دسترسی به اطلاعات و داده های گسترده
  • قابلیت تولید انواع مختلف محتوای خلاقانه
  • قابلیت ترجمه زبان ها
  • قابلیت پاسخگویی به سوالات شما به روشی آموزنده
  • قابلیت انجام تحقیقات
  • قابلیت نوشتن انواع مختلف محتوای خلاقانه
  • قابلیت کمک به شما در کارهای مختلف
  • قابلیت صرفه جویی در وقت شما
  • قابلیت افزایش بهره وری شما
  • قابلیت بهبود کیفیت کار شما
  • قابلیت کمک به شما در یادگیری چیزهای جدید
  • قابلیت کمک به شما در ارتباط با دیگران
  • قابلیت کمک به شما در حل مشکلات
  • قابلیت کمک به شما در تصمیم گیری
  • قابلیت کمک به شما در برنامه ریزی
  • قابلیت کمک به شما در سازماندهی
  • قابلیت کمک به شما در مدیریت زمان
  • قابلیت کمک به شما در تحقیق
  • قابلیت کمک به شما در تولید محتوا
  • قابلیت کمک به شما در ترجمه
  • قابلیت کمک به شما در یادگیری زبان جدید

در آپدیت جدید قابلیت خواندن جواب های انگلیسی بصورت صوت و همچنین ارسال تصاویر برای درک دقیق تر منظور هم اضافه شده است.

خلاصه کردن مقالات با هوش مصنوعی گوگل بارد

هوش مصنوعی گوگل میتونه مقالات مخلف رو برای شما ترجمه کنه کافیه بعد از پیدا کردن یه مقاله در اینترنت لینک URL اون مقاله رو کپی کنید و اون رو در قسمت دستور گوگل بارد بنویسید و بعد از اون از به هوش مصنوعی گوگل بگید که این مقاله رو برای من خلاصه کن.

اگر مقاله فارسی باشه اون رو براتون خلاصه میکنه و اگه انگلیسی باشه میتونه هم زمان هم مقاله رو خلاصه و هم ترجمه کنه. اگه یه مقاله طولانی پیدا کردید و فرصت ندارید تا اون رو کامل بخونید میتونید از این قابلیت هوش مصنوعی گوگل استفاده کنید.

قوانین هوش مصنوعی گوگل

قوانین استفاده از Google Bard

هوش مصنوعی گوگل هم مثل سایر هوش های مصنوعی قوانین خودش رو داره و شما باید قبل از استفاده از “Google Bard” این قوانین رو مطالعه کنین تا مشکلی برای اکانتتون ایجاد نشه.

در ادامه لیستی از سوالاتی که نباید از “Google Bard” بپرسید رو قرار دادم، اما این شامل همه قوانین “Google Bard” نیست و شما باید قبل از استفاده از هوش مصنوعی گوگل صفحه قوانین Google Bard رو مطالعه کنین.

لیست بعضی از سوالاتی که نباید از Google Bard بپرسین:

  • سؤالاتی که غیرقانونی یا مضر هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که چگونه یک سلاح بسازین یا چگونه به کسی آسیب برسونین.
  • سؤالاتی که شخصی یا خصوصی هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که نام، آدرس یا شماره تلفن فلانی رو بهم بده.
  • سؤالاتی که برای بارد بیش از حد دشوار هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که معنای زندگی چیست؟ یا چگونه جهان به وجود آمده؟
  • سؤالاتی که تکراری یا بی فایده هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که “وقت اون هست که بخوابم؟” یا “آب و هوا امروز رو پیش بینی کن”
  • سؤالاتی که بی ادبانه یا توهین آمیز هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که “تو چقدر احمق هستی؟” یا “تو به چه درد می خوری؟”
  • سؤالاتی که به اطلاعات خصوصی دسترسی دارن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که رمز ورود فلانی یا آدرس محل زندگی فلانی رو بهم بده.
  • سؤالاتی که به نظرات یا باورهای شخصی مربوط میشن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که نظر او در مورد سیاست چیه؟یا چه مذهبی داره؟
  • سؤالاتی که توهین آمیز یا تبعیض آمیز هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که نظر او در مورد یک گروه خاص از مردم چیه؟
  • سؤالاتی که تهدید آمیز یا خشونت آمیز هستن. به عنوان مثال، شما نباید از هوش مصنوعی گوگل بپرسین که چگونه به کسی آسیب برسونین؟ یا چگونه یک حمله تروریستی انجام بدین؟

اینها برخی از مثالها بودن.

جمع بندی

امروز در این مقاله نگاهی به تاریخچه هوش مصنوعی گوگل انداختیم و نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل را بصورت تصویری به شما آموزش دادیم. در ادامه بعضی از مزیت های هوش مصنوعی گوگل رو بهتون معرفی کردیم و در آخر هم شما رو با قوانین هوش مصنوعی گوگل آشنا کردیم، تا با رعایت کردن این قوانین از مسدود شدن اکانت خودتون جلوگیری کنین.

از نظر من هوش مصنوعی گوگل بارد میتونه جایگزین مناسبی برای چت جی پی تی باشه. چون ثبت نام به نسبت آسون تری داره، نیاز به تایید موبایلی هم نیست، همچنین رایگانه و سرعت بالاتری نسبت به نمونه های مشابه خودش داره.

اسم هوش مصنوعی گوگل چیست؟

Google Bard

هوش مصنوعی گوگل در چه سالی در دسترس عموم قرار گرفت

Google Bard در سال 2022 در دسترس عموم قرار گرفت

آیا Google Bard از زبان فارسی پشتیبانی میکنه

بله پشتیبانی میکنه

رامون طالع

رامون طالع

رامون طالع هستم، یه مشاور کسب و کار و تو این وب سایت بهتون یاد میدم که چطور درآمد آنلاین داشته باشید.

Chat GPT - جت چی پی تی

کسب درآمد با هوش مصنوعی Chat GPT

سلام من رامون طالع هست! اینجا درباره کسب درآمد از اینترنت و بیزنس های آنلاین صحبت میکنیم و امروز قراره کسب درآمد از هوش مصنوعی

دیدگاهتان را بنویسید