اگر بعد خرید اشتراک کاربری شما فعال نشد در پنل کاربری تیکت بزنید

لوگو مدرسه یوتیوب
مدرسه یوتیوب رامون طالع
اشتراک 1 ماهه مدرسه یوتیوب
199/000 تومان

انتخاب و ادامه

اشتراک 3 ماهه مدرسه یوتیوب
499/000 تومان

انتخاب و ادامه

اشتراک 6 ماهه مدرسه یوتیوب
799/000 تومان

انتخاب و ادامه

ترافیک اینترنت بصورت نیم بها, روی  تمام اپراتور ها

بیش از 20 ساعت محتوا آموزشی

امکان گرفتن مشاوره رایگان در زمان به درآمد رسیدن کانال

طول کلاس
0
دقیقه
سطح کلاس

دسترسی به کلاس
ویژه اعضا مدرسه
گروه بندی
آمورش های پایه
مدرس این کلاس
رامون طالع

چند ماه به تلاشت ادامه بده

مطمئن باش ساخت یک بیزنس درآمد دلاری مطمئن
ارزش این همه تلاش رو داره

از ماه اول محتوا بسازید

بهتره محتوا رو تو گروه تعاملی مدرسه با دانشجوهای دیگه
به اشتراک بذارید و نظرشون رو بخوایید

سه ماه هر روز یاد بگیر

امروز موفقیت تو پلتفرم یوتیوب نیاز به یادگیری
فنون مختلفی داره، شما باید سخت یاد بگیرید

اگه درباره کسب درآمد دلاری از یوتیوب نیاز به راهنمایی داری میتونی از خدمات مشاوره یوتیوب استفاده کنی

معرفی منوی Comments در یوتیوب استودیو

منوی کامنت در یوتیوب

امروز در مدرسه یوتیوب به معرفی منوی comments می‌پردازیم. این منو یکی از مهم‌ترین منوهای یوتیوب استودیو است و باعث ایجاد تعامل بین یوتیوبر و مخاطبان می‌شود. از این رو، هر یوتیوبر باید آشنایی کامل با این منو و قابلیت‌های آن داشته باشد.

چرا منوی Comments مهمه؟

چرا یوتیوب استدیو مهمه

منوی Comments یک منوی کاربردی است که نظرات مخاطبان شما در آن نمایش داده می‌شود. پاسخ به این نظرات باعث می‌شود تا تعامل شما با مخاطب افزایش یابد. افزایش تعامل با مخاطب باعث می‌شود تا مخاطبی که به کامنتش پاسخ داده شده، بیشتر به کانال شما علاقه‌مند شود و باقی ویدیوهای کانال شما را نیز تماشا کند.

از سوی دیگر، زمانی که در منوی Comments به نظر یک مخاطب پاسخ می‌دهید، برای آن فرد یک نوتیفیکیشن ارسال می‌شود. این نوتیفیکیشن باعث می‌شود آن فرد مجدد به ویدیو شما بازگردد و در صورتی که سابسکرایب نشده باشد، ممکن است سابسکرایب کند. حتی ممکن است مجدد ویدیویی را که زیر آن کامنت گذاشته را تماشا کند.

پاسخ دادن به نظرات مخاطبین باعث می‌شود تا آن فرد مجدد زیر ویدیوهای شما کامنت ارسال کند. این به افزایش مخاطبین وفادار شما کمک می‌کند. همچنین باعث افزایش تعداد کامنت‌های کانال شما می‌شود و افزایش تعداد کامنت‌های کانال باعث افزایش ایمپریشن و بازدید کانال شما می‌شود.

افزایش بازدید کانال برای کانال‌هایی که به درآمد رسیده‌اند، می‌تواند باعث افزایش درآمد شود.

توجه داشته باشید که همیشه کامنت‌های مثبت دریافت نمی‌کنید. گاهی اوقات ممکن است کامنت‌های منفی دریافت کنید. اگر به این کامنت‌ها رسیدگی نکنید، ممکن است مخاطبان جدید با توجه به سایر نظرات منفی از ارسال نظر مثبت خودداری کنند. این امر می‌تواند باعث افزایش کامنت‌های منفی شود. بنابراین، همیشه باید کامنت‌های منفی ارسال‌شده را بررسی کنید. در برخی مواقع، ممکن است مجبور به حذف کامنت یا مسدود کردن کاربر شوید.

یک کاربرد دیگر منوی Comments بررسی درخواست‌های مخاطبان کانال است. مخاطبان کانال می‌توانند از یوتیوبر درخواست کنند که درباره یک موضوع خاص ویدیو بسازد. همچنین می‌توانند یوتیوبر را نقد کنند و یک مشکل خاص که در ویدیو وجود دارد را بیان کنند و درخواست اصلاح آن مشکل در ویدیوهای بعدی را بدهند. بنابراین، بررسی منوی Comments می‌تواند به یوتیوبر کمک کند تا مخاطبان خود را راضی نگه دارد.

نظرات ارسال شده در بخش comments میتوانند توسط یوتیوبر در ویدیو های یوتیوب استفاده بشند. برای مثال یوتیوبر میتواند بصورت تصادفی بعضی از کامنت ها را در آخر ویدیو یوتیوب خود نمایش دهد. این کار باعث میشود تا مخاطبین شما انگیزه بیشتری برای ارسال کامنت داشته باشند.

معرفی دو بخش اصلی منوی comments

معرفی دو بخش اصلی منوی comments

منوی Comments شامل دو بخش اصلی به نام‌های Comments و Mentions است. در قسمت Comments، شما به کامنت‌هایی که توسط مخاطبان کانال شما در زیر ویدیو‌ها ارسال شده‌اند، دسترسی دارید و می‌توانید نظرات ویدیو‌های خود را مدیریت کنید.

در قسمت Mentions یوتیوب، سایر یوتیوبرهایی که شما را در پیام خود منشن کرده‌اند، نمایش میدهد. به این ترتیب، می‌توانید از مکان‌هایی که منشن شده‌اید، مطلع شوید.

منوی Comments خود شامل دو زیر منو هست. زیر منوی ها شامل Published و Held for review است. در زیر منوی Published شما به کامنت هایی که بصورت عمومی منتشر شده اند دسترسی دارید و میتوانید آنها را مدیریت بکنید.

در زیر منوی Held for Review، کامنت‌هایی قرار دارند که به صورت عمومی منتشر نشده‌اند و تنها برای یوتیوبر قابل مشاهده هستند. معمولاً در Held for Review، کامنت‌هایی نمایش داده می‌شوند که توسط هوش مصنوعی یوتیوب به عنوان یک کامنت منفی، توهین‌آمیز یا تهدیدآمیز شناسایی شده‌اند. البته گاهی اوقات، یوتیوب اشتباه می‌کند و کامنت‌هایی را که هیچ مشکلی ندارند، در این قسمت قرار می‌دهد.

کامنت‌هایی که در Held for review قرار دارند، باید توسط یوتیوبر تأیید شوند تا به Published منتقل شوند. اگر کامنتی که در Held for review قرار دارد، طی 60 روز توسط یوتیوبر تأیید نشود، به‌صورت خودکار توسط یوتیوب حذف می‌شود.

مدیریت کامنت ها با فیلتر های منوی Comments

مدیریت کامنت ها با فیلتر های منوی Comments

یوتیوب فیلتر های مختلفی را در اختیار شما قرار میده تا با استفاده از این فیلتر ها به آسانی کامنت های دلخواه خودتان را پیدا کنید. برای مثال بصورت پیش فرض فیلتر کامنت های پاسخ داده نشده در یوتیوب فعال است. این فیلتر باعث میشه تا فقط کامنت هایی که به آنها پاسخ ندادید نمایش داده بشه و کار پاسخ دادن به کامنت ها رو برای شما آسون میکنه. اگر این فیلتر نبود کامنت هایی که پاسخ میدادید با کامنت های پاسخ داده نشده ترکیب میشد و کار را برای شما بسیار سخت میکرد.

در خصوص سایر فیلتر های منوی comments در ویدیو این جلسه از مدرسه یوتیوب توضیح دادم. برای یادگیری سایر فیلتر ها میتونید ویدیو این جلسه را تماشا کنید.

لیست کاربرد های منوی comments

  1. ارتباط با تماشاگران:
    • این منو به شما امکان برقراری ارتباط مستقیم با تماشاگران و کاربران را می‌دهد. شما می‌توانید به نظرات آنها پاسخ دهید و بازخوردهایشان را دریافت کنید.
  2. تعامل با جامعه:
    • از طریق این منو، می‌توانید در جامعه یوتیوبی حاضر شده و در گفتگوها و نظرات مشارکت داشته باشید.
  3. بررسی بازخورد:
    • شما می‌توانید بازخوردهای کاربران را بررسی کرده و از این طریق ایده‌هایی در مورد نقاط قوت و ضعف محتوای خود بگیرید.
  4. تبلیغات و بازاریابی:
    • از نظرات کاربران می‌توانید به عنوان منبعی برای بهبود محتوا و همچنین درک نیازها و ترجیحات مخاطبان استفاده کنید. این اطلاعات می‌توانند به شما در تدوین استراتژی‌های بازاریابی و تولید محتوا کمک کنند.
  5. مدیریت تبلیغات منفی:
    • در صورت وجود نقد یا انتقادات منفی، می‌توانید به سرعت واکنش نشان دهید و سعی در حل مشکلات داشته باشید. این می‌تواند به حفظ اعتبار شما در نظر تماشاگران کمک کند.
  6. جلب توجه و تعامل:
    • با پاسخ دادن به نظرات و پرسش‌های کاربران، می‌توانید تعامل بیشتری با مخاطبان خود داشته باشید و توجه آنها را جلب کنید.
  7. تحقیقات بازاری:
    • با تحلیل نظرات کاربران، می‌توانید به دست آورید که چه محتوایی برای مخاطبان جذاب است و باعث افزایش تعداد تماشاگران می‌شود.
ایده یوتیوب بدونه چهره و صدا

ایده یوتیوب بدونه چهره و صدا | صداهای آرامش بخش

در این جلسه از مدرسه یوتیوب ایده یوتیوب بدونه چهره و صدا ای را به شما معرفی میکنیم که با …

انیمیشن برای یوتیوب

ایده ساخت انیمیشن برای یوتیوب با نرم افزار SFM

درا این جلسه از مدرسه یوتیوب نحوه ساخت انیمیشن برای یوتیوب را با استفاده از نرم افزار SFM آموزش خواهیم …

ایده یوتیوب زندگی روستایی

بررسی درآمد ایده یوتیوب زندگی روستایی

امروز در مدرسه یوتیوب به بررسی ایده یوتیوب زندگی روستایی میپردازیم. مزایا و معایب این ایده را با هم بررسی …

دیدگاهتان را بنویسید