امروز کسی نیست که هوش مصنوعی با اسم Chat GPT رو نشناسه، این چت بات توسط شرکت OpenAI معرفی شد، این هوش مصنوعی بینظیر تو ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ به مردم دنیا معرفی شد.
امروز تو سایت رامون طالع چند روش مختلف و رایگان برای استفاده از ChatGPT بهتون معرفی میکنم که میتونید با استفاده از این روش ها بدونِ محدودیت و کاملا رایگان از ChatGPT استفاده کنید.
این هوش مصنوعی کاربرد های مختلفی داره، در واقع میشه گفت Chat GPT یه دستیار به تمام معناست. از نظر من درحال حاضر ما وارد عصر هوش مصنوعی شدیم و تو این عصر، هر کس که با ابزارهای هوش مصنوعی آشنایی کافی نداشته باشه، ممکنه بازار رو به رقبا ببازه.
دقیقا به همین دلیل هم شما باید با استفاده از ChatGPT قدرتمند ترین چت بات جهان آشنا بشید. با من همراه باشید.
عنوان های این مقاله
معرفی کامل شرکت OpenAI، شرکتی که Chat GPT رو ساخته.
OpenAI یک شرکت تکنولوژی آمریکایی هستش که تو زمینه هوش مصنوعی فعالیت میکنه. این شرکت در سال ۲۰۱۵ توسط یک گروه از شخصیتهای مطرح در صنعت فناوری اطلاعات شکل گرفت، جالبه بدونید که ایلان ماسک و سام آلتمن از مهمترین سرمایه گذاران و مؤسسان کمپانی اوپن ای آی به حسب میان.
هدف اصلی شرکت OpenAI، توسعه و پیشرفت هوش مصنوعی برای ارتقای سطح علم و فناوری و همچنین حل مسائل بزرگ اجتماعی و اقتصادی دنیاست.
معرفی بعضی از اهداف:
- پیشبرد تحقیقات هوش مصنوعی و توسعهی تکنولوژیهای جدید در این حوزه.
- ساخت و توسعهی مدلهای هوش مصنوعی پیشرفته برای حل مسائل پیچیده در حوزههای مختلف از جمله پردازش زبان طبیعی، تصویربرداری، رباتیک و …
- توسعهی سامانههای هوشمند برای کاربردهای مختلف از جمله برقراری ارتباط با انسانها، پشتیبانی مشتری، مدیریت مالی و …
- ایجاد شراکتهای استراتژیک با شرکتها و سازمانهای دیگر در حوزه فناوری و هوش مصنوعی.
- ارائهی راهحلهای هوشمند برای مسائل بزرگ اجتماعی و اقتصادی مانند تغییرات آب و هوا، ایجاد انرژی پایدار و پیشگیری از بحرانهای بینالمللی مانند بحران غذا و آب.
OpenAI با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته مثل یادگیری ماشین و شبکههای عصبی، به توسعه مدلهای هوش مصنوعی پیشرفته خودش ادامه میده. این شرکت پروژههای مختلف زیادی رو در زمینههای مختلف مثل ترجمه ماشینی، آموزش ماشینی، پردازش زبان طبیعی و بازیابی اطلاعات انجام داده و از جمله مهمترین محصولات این شرکت میشه به ChatGPT و DALL-E اشاره کرد.
معرفی لیست محصولات شرکت Open AI:
- GPT: یک مدل زبان طبیعی با قابلیت تولید متن با کیفیت بالا و تفاوت زیاد با سایر مدلهای مشابه. در نسخه 4 قابلیت تولید عکس اضافه شده!
- DALL-E: یک مدل تصویرسازی با قابلیت تولید تصاویر با شرایط مختلف با استفاده از متن
- Codex: یک موتور تولید کد خودکار با استفاده از یادگیری عمیق و شبکههای عصبی
- Gym: یک پلتفرم شبیهسازی محیطهای مختلف، برای آموزش الگوریتمهای هوش مصنوعی
- RoboSumo: یک مجموعه دادههای رباتیک با قابلیت استفاده برای آموزش و پژوهش در زمینه رباتیک و کنترل حرکتی
- Spinning Up: یک مجموعه آموزشی برای یادگیری تقویتی با استفاده از پایتون و TensorFlow
با توجه به اینکه OpenAI یکی از شرکتهای برجسته در صنعت هوش مصنوعی هستش، همیشه توجه های زیادی رو به خودش جذب کرده و همکاری با شرکتهای دیگر و حتی دولتها رو تو پروژههای مختلف به عهده گرفته.
هوش مصنوعی ChatGPT چیست؟
ChatGPT یک مدل هوش مصنوعی بزرگ زبانی هست که توسط شرکت OpenAI طراحی شده. این مدل دارای یک الگوریتم پیشرفته یادگیری ماشین هستش که به اون این امکان رو میده تا به صورت خودکار و بدون نیاز به برنامه نویسی انسانی، پاسخهایی با کیفیت بالا به سوالاتی که از اون پرسیده میشه بده.
ChatGPT از معماری GPT-3.5 استفاده میکند که شامل ۱۷۶ میلیارد پارامتر هست و بزرگترین مدل تولید شده در دنیاست. این مدل از مجموعه دادههای بزرگی که از اینترنت و منابع دیگر جمع آوری شدهاند، برای یادگیری و تحلیل زبان طبیعی استفاده میکنه.
معرفی بعضی از منابعی که برای یادگیری ChatGpt استفاده شده:
- دادههای وب: شامل مقالات وب، ویکیپدیا و سایر منابع اینترنتی.
- دادههای کتابخانهها: شامل کتابهای الکترونیکی و نسخههای الکترونیکی مجلات و مقالات علمی.
- دادههای شبکههای اجتماعی: شامل پستها، توییتها، نظرات و گفتگوهای کاربران در شبکههای اجتماعی مثل فیس بوک و… .
- دادههای مکالمات: شامل مکالمات تلفنی، پیامهای متنی و گفتگوهای چت.
- دادههای تولید شده توسط خود OpenAI
ChatGPT در بسیاری از برنامهها و سرویسهای ارتباطی مانند چتباتها، پشتیبانی مشتریان، پاسخگویی به سوالات و غیره استفاده میشه. جالبه بدونید که استفاده از ChatGPT با زبان فارسی ممکنه و این هوش مصنوعی زبان فارسی رو متوجه میشه و میتونه با شما فارسی صحبت کنه!
آیا استفاده از ChatGPT رایگانه
شرکت OpenAI به شما اجازه میده برای مدت کوتاهی از نسخه 3 هوش مصنوعی ChatGPT بصورت رایگان استفاده کنید اما بعد از یه مدت وقتی اعتبار رایگانتون تموم میشه باید نسخه پولی رو تهیه کنید.
اما با این حال واسطه هایی وجود داره که بهتون اجازه میده رایگان از این هوش مصنوعی استفاده کنید. بعضی از این واسطه ها رو در ادامه بهتون معرفی میکنم.
استفاده از ChatGPT با OpenAI.com
یکی از روش های استفاده از ChatGPT استفاده از سایت رسمی شرکت سازنده اون یعنی OpenAI هستش. من قبلا در مقاله نحوه ثبت نام در Chat GPT (استفاده از ایران) روش ثبت نام و استفاده از این ابزار رو بهتون آموزش دادم.
برای استفاده از Chat GPT تو سایت رسمی Open AI نیاز دارید شماره مجازی تهیه کنید، چون اس ام اس فعال سازی به شماره موبایل ایران ارسال نمیشه. از طرفی به دلیل شلوغ بودن سایت ممکنه بعضی وقت ها سایت براتون لود نشه و بخاطر تحریم های شدیدی که وجود داره باز کردن سایت OpenAI برای کاربرهای تازه کار ممکنه یکم سخت باشه.
اگه دوست دارید نسخه پولی ChatGPT رو تهیه کنید باید از این روش استفاده کنید و یا اگه دوست دارید از API شرکت OpenAI استفاده کنید نیاز هست که تو سایتش ثبت نام کنید. در غیر این صورت پیشنهاد میکنم از سایر روش های مقاله استفاده کنید.
استفاده از ChatGPT با FreeGPT.one
در این روش شما از سایت freegpt.one برای استفاده از ChatGPT کمک میگیرید. یکی از مزیت های این روش این هستش که هیچ نیازی به ثبت نام نیست، شما کافیه که این سایت رو باز کنید و مستقیم از ChatGPT استفاده کنید.
این سایت بعضی وقت ها بخاطر درخواست های بالا هنگ میکنه و ممکنه نتونه به شما جواب درستی بده در این صورت باید صفحه رو رفرش کنید تا مشکل حل بشه.
یکی از بدی های این سایت این هستش که با رفرش صفحه همه اطلاعات سابق از بین میره و شما نمیتونید به سابقه چت هاتون دسترسی داشته باشید.
جالبه که این سایت دقیقا همون ظاهر اصلی سایت OpenAI رو پیاده کرده. این رو بدونید که این وب سایت یعنی freegpt.one از طریق API به Open AI وصله، این یعنی در واقع شما از خود چت جی پی تی اصلی دارید سوالاتتون رو میپرسید.
استفاده از ChatGPT با ChatGPTonline.ai/chat
وب سایت chatgptonline.ai/chat مناسب افرادی هستش که میخوان یه سوال کوچیک از ChatGPT بپرسند. این سایت برای استفاده از Chatgpt بهتون یه کادر کوچیک میده که در اون سوالتون رو مینویسید و ChatGPT یه جواب کوتاه بهتون میده.
در نهایت هم با رفرش صفحه جواب از بین میره و صفحه به حالت اول برمیگرده. مزیت این سایت این هستش که بهتون اجازه میده قبل از رفرش شدن صفحه به تاریخچه سوالات قبلی دسترسی داشته باشید. این سایت نیازی به ثبت نام نداره و رایگانه.
استفاده از ChatGPT با sdata.ir/chatgpt
این یک سایت ایرانی هستش که به رایگان و بدونه ثبت نام اجازه میده از نسخه 3 هوش مصنوعی ChatGPT استفاده کنید. مزیتی که داره اینه که با آی پی ایران به آسونی باز میشه و تحریم ها رو دور میزنه.
این ابزار برای کسایی که میخوان یه سوال کوتاه از ChatGPT بپرسن مناسبه. این سایت نمیتونه جواب های طولانی ChatGPT رو بهتون نشون بده.
همچنین تاریخچه استفاده از ChatGPT رو بدون ثبت نام بهتون نشون نمیده و اگه دوست دارید تاریخچه استفاده از ChatGPT رو داشته باشید نیازه که حتما ثبت نام کنید.
یکی از خوبی های این سایت اینه که خیلی سریع جواب رو از هوش مصنوعی دریافت میکنه و بهتون نشون میده.
استفاده از ChatGPT با chatgpt.org.ua
سایت chatgpt.org.ua یکی از انتخاب های خوب برای استفاده از ChatGPT هستش. این سایت درحال حاضر رایگانه و نیازی به ثبت نام هم ندارید و با رفرش صفحه تاریخچه چت شما رو هم نگه میداره که یکی از مزیت های بزرگ سایت به حساب میاد.
نقطه ضعف این سایت برای استفاده از ChatGPT اینه که خیلی شلوغه و ممکنه برای دریافت جواب مجبور بشید چند دقیقه صبر کنید.
استفاده از ChatGPT با stablediffusion.fr/chatgpt4
تو اوایل مقاله بهتون گفتم نسخه 4 هوش مصنوعی ChatGPT رایگان نیست و معمولا واسطه ها بهتون اجازه استفاده از نسخه 3 رو میدن.
وب سایت stablediffusion.fr/chatgpt4 یکی از محدود سایت هایی هستش که بهتون اجازه میده از نسخه 4 استفاده کنید. البته به این نکته دقت کنید که چون این صفحه خیلی شلوغه دریافت جواب هاتون میتونه زمان بر باشه.
استفاده از ChatGPT با Poe.com
وب سایت Poe.com یکی از بهترین روش ها برای استفاده از ChatGPT هستش. این سایت بهتون اجازه میده نامحدود از ChatGPT نسخه 3 و بصورت محدودیت روزانه از نسخه 4 استفاده کنید، همچنین هم زمان اجازه استفاده از چت بات های زیر رو هم بهتون میده:
- Sage
- Claude+
- Claude-instant-100k
- Claude-instant
- Dragonfly
- NeevaAI
دقت کنید که استفاده از Claude+ و Claude-instant-100k رایگان هستش اما محدودیت روزانه داره!
برای استفاده نیاز هستش که حتما در سایت ثبت نام کنید اما خبر خوبی که براتون دارم اینه که برای ثبت نام نیازی به شماره مجازی نیست و میتونید به رایگان با ایمیل ثبت نام داشته باشید.
معرفی کاربرد های ChatGPT
- چتباتهای خودکار: از ChatGPT میشه برای طراحی چت باتهای خودکار که به صورت خودکار با مشتریان یا کاربران صحبت میکنند، استفاده کرد.
- پشتیبانی مشتریان: شرکتها میتونن از ChatGPT برای پاسخگویی به سوالات مشتریان در بخش خدمات پشتیبانی مشتریان استفاده کنند.
- مدیریت تیکتها: مدیران شرکتها میتونن از ChatGPT برای مدیریت تیکتهای مشتریان و پاسخگویی به سوالات اونها، استفاده کنند.
- سامانههای پاسخگویی خودکار: از ChatGPT میشه برای طراحی سامانههای خودکاری که به صورت خودکار با کاربران صحبت میکنند، استفاده کرد.
- اپلیکیشنهای هوشمند: ChatGPT میتونه برای توسعه اپلیکیشنهای هوشمند که قابلیت گفتگو با کاربر رو دارند، استفاده بشه.
- تحلیل نظرات کاربران: شرکتها میتوانند از ChatGPT برای تحلیل نظرات کاربران در مورد محصولات و خدمات خود، استفاده کنند.
- ابزارهای بازیابی اطلاعات: از ChatGPT میشه برای توسعه ابزارهایی که به صورت خودکار به کاربران پاسخ میدن، استفاده کرد.
- سامانههای ترجمه ماشینی: از ChatGPT میشه برای توسعه سامانههای ترجمه ماشینی با کیفیت بالا، استفاده کرد.
- بانکهای سوال: ChatGPT میتونه برای توسعه بانکهای سوال با پاسخهای خودکار، استفاده بشه.
- سامانههای هوشمند بانکی: ChatGPT میتونه برای طراحی سامانههای هوشمند بانکی که به صورت خودکار با مشتریان صحبت میکنند، استفاده بشه.
- رباتهای خدماتی: ChatGPT میتونه برای توسعه رباتهای خدماتی که به صورت خودکار با مشتریان صحبت میکنند، استفاده بشه.
- باتهای تلگرام: از ChatGPT میشه برای طراحی باتهای تلگرامی استفاده کرد.
- پاسخگویی به سوالات پزشکی: از ChatGPT همچنین میشه برای پاسخگویی به سوالات پزشکی و بهبود دسترسی به خدمات پزشکی، استفاده کرد.
- سامانههای پیشنهاد دهنده: از ChatGPT میشه برای توسعه سامانههای پیشنهاد دهنده محصولات و خدمات با استفاده از گفتگو با کاربران، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند خرید: از ChatGPT میشه برای توسعه سامانههای هوشمند خرید که با کاربران به صورت خودکار صحبت میکنند، استفاده کرد.
- پاسخگویی به سوالات حقوقی: از این هوش مصنوعی میشه برای پاسخگویی به سوالات حقوقی و بهبود دسترسی به خدمات حقوقی، استفاده بشه.
- سامانههای هوشمند آموزشی: از ChatGPT میشه برای طراحی سامانههای هوشمند آموزشی که به صورت خودکار با دانشآموزان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند مراقبت از سلامتی: از این ابزار میشه برای توسعه سامانههای هوشمند مراقبت از سلامتی که به صورت خودکار با بیماران صحبت میکنند، استفاده کرد.
- توسعه بازیهای هوشمند: از ChatGPT میشه برای توسعه بازیهای هوشمندی که به صورت خودکار با بازیکنان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای خودکار اداری: از این هوش مصنوعی میشه برای توسعه سامانههای خودکار اداری مانند ارسال ایمیلهای خودکار و تنظیم جلسات، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند خودرو: از ChatGPT میشه برای توسعه سامانههای هوشمند خودرویی استفاده کرد
- سامانههای هوشمند خدمات شهری: از این هوش مصنوعی میشه برای توسعه سامانههای هوشمندی که به صورت خودکار با شهروندان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند مدیریت پروژه: از این هوش مصنوعی میشه برای توسعه سامانههای هوشمند مدیریت پروژه که به صورت خودکار با تیمها صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند بازاریابی: از این ابزار میشه برای توسعه سامانههای هوشمند بازاریابی که به صورت خودکار با مشتریان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند خدمات بیمه: از این ابزار میشه برای توسعه سامانههای هوشمند خدمات بیمه که به صورت خودکار با مشتریان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند بازیابی اطلاعات: از این هوش مصنوعی میشه برای توسعه سامانههای هوشمند بازیابی اطلاعات که به صورت خودکار با کاربران صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند مدیریت منابع انسانی: از این ابزار میشه برای توسعه سامانههای هوشمند مدیریت منابع انسانی که به صورت خودکار با کارمندان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند مدیریت مالی: از ChatGPT می شه برای توسعه سامانههای هوشمند مدیریت مالی که به صورت خودکار با مشتریان صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند تشخیص احساسات: از این ابزار میشه برای توسعه سامانههای هوشمند تشخیص احساسات استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند ترجمه متن: از ChatGPT میشه برای توسعه سامانههای هوشمند ترجمه متن که به صورت خودکار با کاربران صحبت میکنند، استفاده کرد.
- سامانههای هوشمند تولید محتوا: از این هوش مصنوعی میشه برای توسعه سامانههای هوشمند تولید محتوا که به صورت خودکار محتوا تولید میکنند، استفاده کرد.
معرفی نسخه پولی ChatGPT
جالبه بدونید ChatGPT روزانه حدود 700 هزار دلار برای شرکت OpenAI هزینه داره و به همین دلیل هم امکان این وجود نداره که کل امکانات ChatGPT بصورت رایگان ارائه بشه، برای همین برای این هوش مصنوعی یک نسخه پولی هم در نظر گرفته شده.
در نسخه پولی ChatGPT شما در اولویت استفاده از ChatGPT قرار میگیرد و مثل نسخه رایگان نیست که هنگام استفاده بعضی وقت ها بهتون ارور بده. همچنین در نسخه رایگان شما فقط به نسخه 3 این هوش مصنوعی دسترسی دارید درحالی که در نسخه پولی به نسخه 4 هم دسترسی دارید.
تو نسخه پولی شما میتونید از API برای توسعه ابزارها تون استفاده کنید. برای استفاده از API نیاز هست یا برنامه نویس باشید یک برنامه نویس استخدام کنید.
هزینه نسخه پولی در حال حاضر ماهانه 20 دلار هستش!
کارهای که با ChatGPT نباید انجام داد
هوش مصنوعی ChatGPT قوانین خودش رو داره و شما باید به این قوانین احترام بزارید و اونها رو بشناسید و رعایت کنید در غیر این صورت اکانت شما ممکنه بن بشه، این میتونه دسترسی شما رو برای همیشه قطع کنه. اگه این قوانین رو نشناسید برای استفاده از ChatGPT به مشکل میخورید.
معرفی بعضی از کار هایی که میتونه باعث بن شدن اکانتتون بشه:
- استفاده از ChatGPT برای ارسال پیامهای نامناسب یا تهدید آمیز
- استفاده از ChatGPT برای ارسال هرزنامه یا اسپم
- استفاده از ChatGPT برای تولید محتوای جعلی یا تقلبی
- استفاده از ChatGPT به عنوان ابزار برای ارتکاب جرائم
سوالاتی که نباید از ChatGPT پرسیده بشه:
- سوالاتی که محتوای نامناسب، تهدیدآمیز یا خشونتآمیز دارند.
- سوالاتی که مرتبط با ارتکاب جرم و جنایت هستند.
- سوالاتی که به اطلاعات شخصی دیگران مربوط میشوند و به نوعی حریم خصوصی آنها را نقض میکنند.
- سوالاتی که به مواردی مانند توهین و تمسخر دیگران، نژادپرستی و تبعیض نسبت به جنسیت، نژاد، مذهب و … مرتبط هستند.
- سوالاتی که به مواردی مانند استفاده از مواد مخدر، الکل و سایر مواد مخرب مرتبط هستند.
جمع بندی
در کل ChatGPT یک هوش مصنوعی بر پایه متنه که توسط OpenAI ساخته شده و میتونه کار های مختلفی رو برای ما انجام بده و استفاده از ChatGPT شامل قوانین خاصی میشه که ما باید رعایت کنیم تا اکانتمون بن نشه.
هوش مصنوعی ChatGPT کاربرد های مختلفی داره، از سرگرمی گرفته تا تولید محتوا و برنامه نویسی و… رو میشه با این هوش مصنوعی انجام داد. این یه هوش مصنوعی بر پایه متن و هر چیزی که خلاف قوانین OpenAI نباشه رو میشه ازش پرسید.
استفاده از ChatGPT کاملا رایگان نیست ولی سایت های واسطی وجود دارن که به ما اجازه میدن رایگان از این هوش مصنوعی استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم این مقاله رو بوک مارک کنید تا هر وقت نیاز شد بتونید به سایت های داخلش دسترسی داشته باشید!
سوالات متداول
آیا استفاده از ChatGPT رایگانه؟
استفاده از ChatGPT تو سایت سازنده کاملا رایگان نیست اما بعضی سایت های واسطه بهتون اجازه میدند رایگان استفاده کنید.
چه شرکتی ChatGPT رو ساخته؟
شرکت OpenAI سازنده ChatGPT هست.
هزینه خرید نسخه پولی ChatGPT چقدره؟
ماهانه 20 دلار.
آیا ChatGPT فارسی چت میکنه؟
بله ChatGPT میتونه فارسی رو متوجه بشه و با شما فارسی چت کنه.
2 پاسخ
سلام. ممنون از سایت خوب تون
برای خرید از سایت های خارجی باید حساب ارزی داشت برای ما که نداریم چه باید کرد؟ تشکر
کافیه از شرکت هایی مثل ایرانیکارت و نوین پرداخت کمک بگیری