آخرین فرصت تهیه مدرسه یوتیوب با 50% تخفیف, فقط تا 4 فروردین فرصت دارید

ایده یوتیوب انگلیسی با ساخت استاپ موشن (بدون نمایش چهره و بدون کلام)

3 / 4.7
ایده یوتیوب اینگلیسی استاپ موشن

امروز و تو این قسمت از مجموعه ایده های یوتیوبی وبسایت رامون طالع، یه ایده یوتیوب انگلیسی بهتون معرفی میکنم که برای هر بیینده ای میتونه فوق العاده جذاب باشه. این ایده تو یوتیوب اینترنشنال، بدون کلام و بدون نمایش چهره اجرا میشه. ما قراره تو این مقاله با استاپ موشن و ایده های یوتیوبی که میشه با این ایده استارت زد آشنا بشیم، با من همراه باشید.

استاپ موشن (STOP MOTION) چیست؟

استاپ موشن نوعی انیمیشنه که شامل عکسای متوالی از یه سوژه، در شرایط محتلفه که در واقع به نوعی توهم حرکت رو برای بیننده ایجاد میکنه. تو استاپ موشن، اجسام به صورت تدریجی بین هر فریم جابه‌جا میشن، و بعد ازشون مرحله به مرحله عکس‌برداری میشه، حالا زمانی که فریم‌ها به ترتیب و با سرعت زیاد پخش بشن، توهم حرکت برای بیننده ایجاد میشه.

انیمیشن استاپ موشن رو میشه با مواد مختلف از جمله خاک رس، کاغذ، اسباب بازی، عروسک و حتی افراد یا حیوانات ساخت.

یادگیری استاپ موشن برای ایده یوتیوب انگلیسی

از انیمیشن استاپ موشن میشه برای ایجاد طیف گسترده ای از سبک ها و ایجاد جلوه های مختلف استفاده کرد. این نوع انیمیشن تو فیلم های بلند، نمایش های تلویزیونی، موزیک ویدیوها و تبلیغات کاربرد دارند.

یکی از مزایای انیمیشن استاپ موشن اینه که امکان خلاقیت و انعطاف پذیری بالایی رو تو فرآیند طراحی و ساخت ایجاد میکنه. از اونجایی که انیماتور کنترل کاملی بر هر جنبه ای از صحنه داره، میتونه جهان ها و شخصیت های منحصر به فرد و تخیلی ایجاد کنه که ممکنه با سایر تکنیک ها و اشکال ساخت انیمیشن امکان پذیر نباشه و یا خیلی سخت باشه.

ساخت استاپ موشن برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

با این حال، ساخت استاپ موشن میتونه فرآیندی بسیار زمان‌بر، همراه با کار فشرده باشه. چرا که هر فریم باید با دقت بالایی طراحی و فریم به فریم عکس‌برداری صورت بگیره. ما انواع مختلف استاپ موشن داریم:

انواع مختلف سبک های استاپ موشن

Cutout: انیمیشن Cutout نوعی انیمیشنه که شامل ایجاد شخصیت‌ها، اشیاء و پس‌زمینه از مواد مسطح مثل کاغذ، مقوا یا پارچه میشه و بعد با حرکت دادن اون ها روی سطح صاف و با استفاده از دوربین، اونها را متحرک می‌کنن.

سبک استاپ موشن برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

یکی از مزیت های انیمیشن Cutout اینه که تولید اون میتونه نسبتاً سریع و ارزون باشه، به ویژه تو مقایسه با سایر اشکال انیمیشن مثل انیمیشن های کامپیوتری سه بعدی.

Claymation: نوعی انیمیشن استاپ موشنِ که از مواد خمیری یا انواع مواد چکش‌خوار برای خلق شخصیت‌ها و اشیا استفاده میشه که می‌تونن به صورت تدریجی جابجا بشن. این تکنیک از همون روزهای اولیه انیمیشن به شکل های مختلف مورد استفاده قرار گرفت و تو بسیاری از فیلم‌های خاطره‌انگیز، برنامه‌های تلویزیونی و آگهی‌های تبلیغاتی به کار گرفته شد.

سبک استاپ موشن برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

Pixilation: نوعی انیمیشن استاپ موشنِ که شامل استفاده از بازیگرای زنده به عنوان سوژه انیمیشن هست. در پیکسلیشن، بازیگران در یک فریم ژست میگیرن و از اون ها عکس گرفته میشه، همچنین فریم های بعدی با تغییرات جزئی تو موقعیت یا حالت چهره‌ ثبت میشه و همینطور الی آخر. وقتی فریم‌ها به ترتیب پخش می‌شن، به نظر می‌رسه که بازیگرا به سبک استاپ موشن حرکت می‌کنن.

سبک استاپ موشن برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

Object animation: انیمیشن اشیا نوعی انیمیشن استاپ موشنِ دیگه است، که شامل متحرک کردن اشیاء دنیایِ واقعی مثل اسباب بازی ها، وسایل خونه یا غذا میشه.

سبک استاپ موشن برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

شما تو یوتیوب ویدیوهای زیادی رو میتونید پیدا کنید که دقیقا از همین روش برای ساخت محتوا استفاده میکنند، یعنی استفاده از استاپ موشن اشیاء، این ویدیوها بازدید و جذابیت بالایی دارند.

اما من تو ادامه مقاله قصد دارم شما رو با استاپ موشن نمد(کچه دوزی) آشنا کنم که این سبک هم طرفداران زیادی تو دنیای یوتیوب داره، قبل از هر چیزی بهتره اول با کچه دوزی آشنا بشید.

کچه دوزی یا کچه کاری (Needle felting) چیست؟

کچه دوزی یا کچه کاری یه تکنیک و مهات صنایع دستی هستش که شامل شکل دادن به الیاف پشمی و به نوعی تبدیلشون به اشیاء و اشکال مختلف سه بعدی با استفاده از سوزن مخصوص این کار هست. از سوزن برای کوبیدن و ضربه زدن مکرر به الیاف پشمی استفاده میشه که باعث میشه الیاف به هم متصل بشن و به شکل فشرده و دلخواه در بیان.همچنین برای خلق جزئیات و بافت های پیچیده تر، میشه الیاف پشمی بیشتری رو با استفاده از سوزن اضافه کرد و شکل داد.

یادگیری کچه دوزی برای شروع ایده یوتیوب انگلیسی

از کچه کاری میشه برای ایجاد طیف گسترده ای از اشیاء، از وسایل تزئینی مثل عروسک ها و مجسمه ها تا قطعات بزرگتر مانند کلاه و کیف استفاده کرد. این هنر یه هنر نسبتاً ساده و ارزونِ که فقط به چند ماده اولیه مثل الیاف پشمی و سوزن نیاز داره.

یکی از مزایای کچه کاری اینِ که امکان خلاقیت و انعطاف پذیری بالایی رو تو فرآیند طراحی فراهم می کنه. تو این روش تولید کننده محتوا ابتدا دنیای نمدی خودش رو میسازه و در نهایت با استفاده از تکنیک استاپ موشن به دنیای خودش جون میده.

کانال یوتیوبی موفق در زمینه استاپ موشن

غیر از کچه دوزی و ساخت انیمیشن به سبک استاپ موشن، خود نمد و ساخت دنیای نمدی هم طرفداران زیادی داره

یکی از کانال های یوتیوبی فعال تو این ایده یوتیوب انگلیسی

همینطور که میبینید این کانال کره ای که اسمش Naptime Felt هستش تونسته با استفاده از نمد، بدون کلام داستان گویی کنه و بازدید های عجیب و غریبی از این سبک ها ویدیو ها بدست بیاره، این بازدید و رشد زیاد درآمد خوبی رو برای صاحب این کانال میتونه خلق کنه. جالبه بدونید که این کانال در زمان نگارش این مقاله چیزی در حدود 20 هزار دلار در ماه درآمد داره.

درآمد کانال یوتیوبی از این ایده یوتیوب انگلیسی

برای فعالیت تو این ایده یوتیوب انگلیسی استاپ موشن به چی نیاز داریم؟

با وجود نرم افزارهای زیادی که وجود داره ساخت استاپ موشن واقعا کار پیچیده ای نیست، شما با یه گوشی موبایل هم می تونید استاپ موشن بسازید کافیه یه پایه نگهدارنده موبایل تهیه کنید تا بتونید دوربین رو ثابت نگه دارید.

ابزار مورد نیاز برای کسب درآمد از این ایده یوتیوب انگلیسی

حالا سوژه اتون رو بکارید و شروع کنید به عکس برداری متوالی از سوژه تو موقعیت های مختلف. برای ساخت استاپ موشن تو موبایل نرم افزارهای مختلفی وجود داره که یکی از بهترین های اونها Stop Motion Studio هستش، کافیه نرم افزار رو دانلود کنید و شروع کنید به ساخت استاپ موشن.

برنامه ساخت استاپ موشن برای کسب درآمد از ایده یوتیوب انگلیسی

لیستی از انواع سبک های استاپ موشن که میتونید برای شروع کار تو یوتیوب انتخاب کنید:

  • Claymation: در این سبک، از خاک نسوز به نام کلی برای ساخت اشیاء و شخصیت های انیمیشن استفاده میشه.
  • Cutout Animation: در این سبک، شخصیت های انیمیشن از کاغذ یا مواد دیگری ساخته می شوند و بعد برای ایجاد حرکت از اونها استفاده میشه.
  • Puppet Animation: در این سبک، شخصیت های انیمیشن از عروسک ها یا مدل های سه بعدی ساخته می شوند و سپس برای ایجاد حرکت از آنها استفاده میشه.
  • Object Animation: در این سبک، اشیاء روزمره مانند کتاب، ظروف، اسباب بازی ها و غیره برای ساخت شخصیت های انیمیشن استفاده میشه.
  • Silhouette Animation: در این سبک، شخصیت های انیمیشن به صورت سایه های سیاه و سفید ساخته می شوند و سپس برای ایجاد حرکت از آنها استفاده میشه.
  • Pixilation: در این سبک، با استفاده از انسان ها به عنوان شخصیت های انیمیشن، حرکت های واقعی را ضبط می کنند و سپس آنها را به صورت استاپ موشن تلفیق میشه.
  • Sand Animation: در این سبک، با استفاده از کمیاب کردن و نرم کردن ماسه، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن ماسه به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Paint-on-glass Animation: در این سبک، با استفاده از رنگ های روغنی بر روی شیشه، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند و سپس با حرکت دادن شیشه، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Time-lapse Animation: در این سبک، از تصاویری که در طول زمان گرفته شده اند (برای مثال، از یک شهر در طول یک شب) برای ساخت انیمیشن استفاده میشه.
  • Replacement Animation: در این سبک، برای ایجاد حرکت پذیری، اشیاء یا شخصیت ها با نسخه های جدیدی جایگزین می شوند که در هر تصویر برداری کمی تغییر کردند.
  • Go motion: در این سبک، شخصیت های سه بعدی با استفاده از موتورهای کنترل شده برای حرکت، به صورت دستی ساخته شده و برای ایجاد حرکت پذیری به صورت استاپ موشن استفاده میشه.
  • Computer Generated Stop Motion: در این سبک، از نرم افزارهای ساخت انیمیشن استفاده می شود تا اشیاء و شخصیت های سه بعدی ساخته شوند و سپس به صورت استاپ موشن تلفیق میشه.
  • Strata-cut Animation: در این سبک، از بلوک های مختلف خمیر به صورت صفحات برش خورده استفاده می شود که سپس با حرکت دادن صفحات به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Light Painting Animation: در این سبک، با استفاده از یک دوربین با تنظیمات خاص، حرکت نورهای رنگی در فضا ضبط می شود که سپس با تلفیق آنها به صورت استاپ موشن، انیمیشن ساخته میشند.
  • Stripped-down Animation: در این سبک، از اشیاء ساده و کوچک مانند قطعات لگو برای ساخت شخصیت ها و صحنه های انیمیشن استفاده میشند.
  • Sandpaper Animation: در این سبک، با استفاده از برش و شکل دادن به کاغذ به صورت دستی، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن کاغذ به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Object Theatre: در این سبک، از اشیاء سه بعدی و واقعی مانند عروسک ها برای ساخت شخصیت ها و صحنه های انیمیشن استفاده می شود که سپس با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Sand-on-glass Animation: در این سبک، با استفاده از ماسه بر روی شیشه، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند و سپس با حرکت دادن شیشه به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Replacement Stop Motion: در این سبک، برای ایجاد حرکت پذیری، قطعات جایگزین برای اشیاء یا شخصیت ها در هر تصویر برداری استفاده میشند.
  • Pin Screen Animation: در این سبک، با استفاده از یک صفحه پین، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با تلفیق آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Human Body Animation: در این سبک، با استفاده از بدن انسان به عنوان شخصیت های انیمیشن، حرکت های واقعی را ضبط می کنند و سپس آنها را به صورت استاپ موشن تلفیق میکنند.
  • Stratastencil Animation: در این سبک، از بلوک های خمیری برای ساخت صفحات برش خورده استفاده می شود که سپس با حرکت دادن صفحات به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Object Morphing: در این سبک، اشیاء یا شخصیت ها با تغییر شکل در هر تصویر برداری، به صورت استاپ موشن حرکت میکنند.
  • Brickfilm: در این سبک، از قطعات لگو برای ساخت شخصیت ها و صحنه های انیمیشن استفاده می شود که سپس با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Sand Animation Painting: در این سبک، با استفاده از ماسه و رنگ های روغنی بر روی شیشه، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن شیشه به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Cutout Animation: در این سبک، با برش کاغذ به شکل شخصیت ها و صحنه های انیمیشن، آنها ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Cut-paper Animation: در این سبک، با برش کاغذ به شکل شخصیت ها و صحنه های انیمیشن، آنها ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Puppetoon: در این سبک، عروسک های سه بعدی با استفاده از موتورهای کنترل شده برای حرکت، ساخته می شوند که با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Oil-painting Animation: در این سبک، با استفاده از رنگ های روغنی بر روی پنل های نقاشی، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن پنل ها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.
  • Silhouette Animation: در این سبک، با برش کاغذ به شکل شخصیت ها و صحنه های انیمیشن، آنها ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن آنها به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود می آید.
  • Glass Animation: در این سبک، با استفاده از رنگ های روغنی بر روی شیشه، شخصیت ها و صحنه های انیمیشن ساخته می شوند که سپس با حرکت دادن شیشه به صورت استاپ موشن، حرکت پذیری برای آنها بوجود میاند.

جمع بندی

ایده یوتیوب استاپ موشن یکی از اون ایده های کم نظیر برای شروع کار تو یوتیوب اینترنشناله، ازمزیت های بزرگ این ایده اینه که رقیب توش کمه و امکان رشد و دیده شدن ودیدیوهای شما وجود داره، کافیه با کمی تلاش و شناخت درست از رسانه یه کانال یوتیوبی با موضوع استاپ موشن راه اندازی کنید و شروع کنید به تولید محتوای هر روزه، اینکار میتونه ظرف مدت کوتاهی کانال شما رو به درآمد برسونه. اگه سوالی در خصوص این ایده دارید تو کامنتها بپرسید.

رامون طالع

رامون طالع

رامون طالع هستم، یه مشاور کسب و کار و تو این وب سایت بهتون یاد میدم که چطور درآمد آنلاین داشته باشید.

آموزش ساخت جیمیل از 0 تا 100

آموزش ساخت جیمیل از 0 تا 100

سلام من رامون طالع هستم و امروز داخل این مقاله قراره آموزش ساخت جیمیل رو بصورت تصویری بهتون آموزش بدم. اگه به تازگی وارد فضای

دیدگاهتان را بنویسید